PET/EVOH/PE

*EVOH/PE: Oksijen, su buharı ve gaz geçirgenliğini yüksek oranda transferini engellemek için kullanılır ve bu sayede ürünlerin raf ömrünü uzatarak, bakterilerin hızlı üreme imkanı olabilen ürünlerin hava ile temasını önler.

PET(POLİETİLEN TEREFTALAT) + EVOH(ETİLEN VİNİL ALKOL)/PE(POLİETİLEN) + PE(POLİETİLEN)

PET / PE(EVOH) / PE BAŞLICA ÖZELLİKLERİ

  • Oksijen, su buharı ve gaz geçirgenliğine karşı mükemmel bir bariyerdir.
  • EVOH/PE tabakası et, süt, zeytin ve unlu mamuller gibi gaz oranlarından etkilenen ürünler için mükemmel oksijen bariyeri sağlar.
  • EVOH bariyerli folyolar koruyucu gaz sızıntısını azaltarak ürünlerin tazeliğinin korumasına yardımcı olur.
  • Aroma ve lezzete karşı düşük geçirgenlik sağlar.
  • Uzun raf ömrü vardır.
  • Kıvrılma, kullanım, depolama ve taşınma sırasında ambalajın hasar görmez.
  • Geri dönüştürebilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

EVOH ( Etilen Vinil Alkol ) bariyer özelliği ile güçlendirilen Polietilen katmanlı PET folyolar, gıda ürünlerinin ambalajlanmasında Gıda Yönetmeliklerine uygun olarak üretilip, uygun şartlarda müşterinin talep ettiği ölçü ve şekillerde sunulmaktadır.


PET Folyo Kalınlık Çalışma Kalınlığı

150 – 1500 mic.

PE Film Kalınlığı

40 – 80 mic.

Ürün Genişliği

30 – 1000 mm.

Renk

Şeffaf veya Renkli

Yoğunluk

1,29 g/cm³

Şekilleme Sıcaklığı

90 – 120 °C

Uygulamalar

Silikon, Antiblok, Peelable, Sealable, Reclosable

Depolama Koşulları

6-25 °C, max RH 70% ile raf ömrü 1 yıldır.

KULLANIM ALANLARI

EVOH ( Etilen Vinil Alkol ) bariyer özelliği ile güçlendirilen Polietilen katmanlı PET folyolar, gıda ürünlerinin ambalajlanmasında Gıda Yönetmeliklerine uygun olarak üretilip, uygun şartlarda müşterinin talep ettiği ölçü ve şekillerde sunulmaktadır.


  • Et ve balık tepsileri, peynir ve diğer form / doldurma / mühürleme uygulamaları
  • Sucuk-salam-sosis ambalajı
  • Kırmızı ve beyaz et kapları
  • Zeytin ambalajı
  • Vakumlanmış kuru meyve-kuruyemiş-bakliyat ambalajı
  • Tatlı ambalajı
  • İşlenmiş süt ürünleri ambalajları